Σοκ στη Λεμεσό: Πατέρας βίασε την 18χρονη έγκυο κόρη του

Μια από τις χειρότερες περιπτώσεις βιασμού αποκαλύφθηκε πρόσφατα στην Λεμεσό όπου πατέρας βίασε την 18χρονη κόρη του ενώ γνώριζε πως ήταν έγκυος.

Για την αποτρόπαια αυτή πράξη του το Ανώτατο Δικαστήριο της Κύπρου τον έστειλε στη φυλακή για 15 χρόνια.

Ουσιαστικά το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την ποινή που είχε επιβάλλει το Κακουργιοδικείο στον μεσήλικα από τη Λεμεσό, για το βιασμό της εγκύου κόρης του.

Ο πατέρας είχε χωρίσει με τη μητέρα της 18χρονης, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Ο μετέπειτα βιαστής, μάλιστα είχε οδηγηθεί και στη φυλακή για άσκηση σωματικής βίας εναντίον της μητέρας των παιδιών του.

Την περίοδο που ήταν φυλακή, τα δύο παιδιά τέθηκαν  υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας και αργότερα δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες.

Εν τω μεταξύ, ο καταδικασθείς, όταν βγήκε από τη φυλακή έφτιαξε ξανά τη ζωή του και απέκτησε δυο παιδιά ακόμη.

Το 2013 η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της ανάδοχης οικογένειας και να εγκατασταθεί στο σπίτι της μητέρας της. Παρουσιάστηκαν δυσκολίες στη μεταξύ τους σχέση και η ενήλικη πλέον κοπέλα εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου διέμενε ο πατέρας της με τη νέα του σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Τον Ιανουάριο του 2014 η 18χρονη ανακοίνωσε στον πατέρα της ότι ήταν έγκυος και εκείνος της ζήτησε να συζητήσουν τη κατάσταση και την έβαλε στο αυτοκίνητο για να πάνε «βόλτα». Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, προορισμός τους ήταν το σπίτι της γιαγιάς, όπου θα συζητούσαν το θέμα της εγκυμοσύνης. Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόφαση, αφού τελικά ο πα-τέρας την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και την βίασε.