Τζιχαντιστής "πήρε" το κεφάλι του πατέρα του επειδή προσέβαλε τον ηγέτη του ISIS

Σοκάρει η είδηση ενός ακόμη εγκλήματος τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος δε δίστασε να πάρει τη ζωή του ίδιου του ανθρώπου που τον έφερε στον κόσμο.

Ένας άνδρας στη Μοσούλη του Ιράκ “τόλμησε” να χαρακτηρίσει τον ηγέτη του ISIS “σκύλο”, δείχνοντας παράλληλα την ασέβειά του απέναντι στην ιδεολογία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ακούγοντας αυτά τα λόγια ο γιος του, που είναι στρατολογημένος στο Ισλαμικό Κράτος, τον αποκεφάλισε χωρίς δεύτερη σκέψη κάνοντας τον ίδιο του τον πατέρα να σιωπήσει για πάντα.

Την παραπάνω πληροφορία μετέδωσε το δίκτυο al-Sumaria, ενώ άλλα δίκτυα αναφέρουν ότι η εκτέλεση έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης και μάλιστα μπροστά στα μάτια πολιτών.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένας τζιχαντιστής σκοτώνει μέλος της ίδιας του της οικογένειας, καθώς όπως σημειώνει το al-Sumaria, τον περασμένο Ιανουάριο ένας 20χρονος εκτέλεσε τη μητέρα του στην Ράκκα της Συρίας, επειδή του είχε ζητήσει να εγκαταλείψει το Ισλαμικό Κράτος και να δραπετεύσει μαζί της. Ο γιος της την κατήγγειλε στους διοικητές του και στη συνέχεια της αφαίρεσε τη ζωή.