Πορνοστάρ υπόσχονται δωρεάν... BJs για να μη βγει ο Τραμπ! (vid)

Στον δρόμο που χάραξε η Μαντόνα βαδίζουν δύο εργαζόμενες στη βιομηχανία του πορνό, οι οποίες τα δίνουν όλα προκειμένου να μην εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε, οι δύο πορνοστάρ υποσχέθηκαν… δωρεάν στοματικό σεξ για όλους τους Αμερικανούς που θα στερήσουν την ψήφο τους από τον εκκεντρικό επιχειρηματία.

Μάλιστα, τόνισαν ότι το “δώρο” τους δεν προϋποθέτει την θετική ψήφο υπέρ της Χίλαρι, αλλά οποιουδήποτε άλλου βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους.

Η διαφορά είναι ωστόσο ότι οι δύο πορνοστάρ θέλησαν να διατηρήσουν ένα πιο αντικειμενικό προφίλ, διευκρινίζοντας ότι οι «δικαιούχοι» του επάθλου δεν χρειάζεται απαραίτητα να ψηφίσουν Χίλαρι, αλλά μπορούν να επιλέξουν κάποιον από τους άλλους υποψήφιους προέδρους.

Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί πώς οι δύο κυρίες σκοπεύουν να επαληθεύσουν τον ισχυρισμό όσων σπεύσουν να επωφεληθούν από την προσφορά ότι όντως δεν ψήφισαν Τραμπ, οφείλει κανείς να αναγνωρίσει την επιθυμία τους να προσφέρουν στα κοινά με τόση… αυτοθυσία.