Σοκ στις ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε τη μητέρα και τον αδερφό του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου ένας 14χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα και τον μικρότερο αδερφό του την ώρα που κοιμόντουσαν.

Μάλιστα το νεαρό αγόρι προσπάθησε να ενοχοποιήσει τον πατέρα του, ο οποίος μόλις είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, όταν ο ανήλικος δράστης Τζέικομπ Ράμελεϊ ξύπνησε μόλις έφυγε ο πατέρας του. Αφού πήρε το κρυμμένο όπλο, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας του, την οποία πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα.

Αμέσως κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του μικρότερου αδερφού του, επαναλαμβάνοντας την ίδια σοκαριστική πράξη.

Στη συνέχεια ο Ράμελεϊ ειδοποίησε την αστυνομία και νοσοκομείο της περιοχής, λέγοντας ότι βρήκε τη μητέρα και τον αδερφό του μέσα στα αίματα και δίπλα στο κρεβάτι του το όπλο του ανυποψίαστου πατέρα του.

Στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες βρήκαν τον ανήλικο δράστη να είναι οπλισμένος περιμένοντας τον πατέρα του για να τον σκοτώσει.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενός γείτονα, ο Ράμελεϊ βγήκε από την πίσω πόρτα του σπιτιού, όταν κατάλαβε πως είναι περικυκλωμένος από την αστυνομία. Με το όπλο στο χέρι περπατούσε στο δρόμο, ωστόσο στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον έπεισαν να αφήσει το πιστόλι στην άσφαλτο και να παραδοθεί.

 

jacob-14xronos-1300