Δεύτερο "φάουλ" για τον Καζνέβ: Έκανε sexting την ώρα του υπουργικού

Δριμύτατες αντιδράσεις προκάλεσε στη Γαλλία η είδηση ότι ο νέος Πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου με το κινητό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο 53χρονος Καζνέβ έστειλε  κατά λάθος ένα «τολμηρό» μήνυμα σε μια υπουργό της κυβέρνησής του. Η υπουργός, που δεν κατονομάζεται στο ρεπορτάζ, είπε ότι το μήνυμα δεν προοριζόταν για εκείνη, αλλά μάλλον για τη γυναίκα του Πρωθυπουργού.

Το περιστατικό επανέφερε στο προσκήνιο τις φήμες για τις σεξουαλικές συνήθειες του γάλλου πολιτικού, ο οποίος, μερικούς μήνες πριν, όταν ήταν Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, είχε αναρτήσει στο Twitter το Spanking Land, το οποίο περιγράφεται ως «η πιο διακριτική ομάδα συναινετικών μαζοχιστών που τους αρέσει η πειθαρχία».

Το αναμενόμενο τρολάρισμα που ακολούθησε στο κοινωνικό δίκτυο έφτασε στο να δημιουργηθεί το hashtag  #cazeneuvepunishment ενώ εκπρόσωπος του Καζνέβ είχε περιοριστεί να δηλώσει ότι το λογαριασμό του τον επιβλέπουν οι συνεργάτες του, όχι ο ίδιος.

Το νέο αυτό “ατόπημα” του Καζνέβ έδωσε νέα τροφή για σχόλια ενώ οι πολιτικοί του αντίπαλοι δεν έχασαν την ευκαιρία για να τον γελοιοποιήσουν ενόψει της ομιλίας του την ερχόμενη Τρίτη στη γαλλική Εθνοσυνέλευση…