Βερολίνο: Αυτός είναι ο Πολωνός οδηγός που εκτελέστηκε

Ο Πολωνός οδηγός που είχε ξεκινήσει να μεταφέρει ατσάλι στη Γερμανία δεν αποκλείεται να είναι το πρώτο από τα θύματα του νεαρού άνδρα που κατηγορείται ότι έριξε σε πλήθος κόσμου φορτηγό, παρασύροντας στο θάνατο 12 πολίτες που βρίσκονταν σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

photopolish708

Τις φωτογραφίες του, που έχουν υποστεί επεξεργασίας, έδειξε σε δημοσιογράφους ο ξάδερφος του και ιδιοκτήτης της εταιρίας στην οποία ανήκει η νταλίκα που έγινε όπλο στα χέρια ενός 23χρονου νεαρού από το Πακιστάν.

Τα στοιχεία του άτυχου Πολωνού οδηγού δεν έχουν γίνει ακόμη σωστά. Τα ίχνη του χάθηκαν περίπου στις 4 το απόγευμα της Δευτέρας (19.12.2016). Από εκείνη την ώρα η εταιρία του δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό λίγη ώρα αφού ο 23χρονος έριξε τη νταλίκα πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε εκτελεστεί. Είχε δεχτεί πυροβολισμό και ήταν ήδη νεκρός όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση.

Δεν είναι σαφές πότε εκτελέστηκε ο άτυχος άνδρας. Ακόμη, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Τόμας ντε Μεζιέρ, δεν έχει βρεθεί καν το όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης για να τον δολοφονήσει.

Φωτογραφίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ