Θλίψη για τον George Michael - Συγκλονισμένοι Έλτον Τζον και Μαντόνα

Διάσημοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο αποχαιρετούν τον George Michael, ο οποίος πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων μόλις στα 53 του χρόνια από καρδιακή ανεπάρκεια, όπως γνωστοποιήθηκε το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου. Ο θάνατος του πασίγνωστου καλλιτέχνη σόκαρε φίλους, συνεργάτες αλλά και εκατομμύρια θαυμαστές του.

«Στο καλό φίλε μου! Ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης μας αφήνει. Μπορεί το 2016 να πάει να γ… ΤΩΡΑ;», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο όπου η ίδια βραβεύει τον τραγουδιστή που διέγραψε μια θαυμαστή καριέρα 30 χρόνων.

«Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο – την πιο ευγενική, γενναιόδωρη ψυχή και έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη», γράφει ο Έλτον Τζον, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον George Michael.

Συγκλονισμένος είναι και ο Άντριου Ρίντγκελεϊ, το δεύτερο μέλος του θρυλικού συγκροτήματος των Wham!, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Michael χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε, “Yog” (Yours Only George – Μόνο δικός σας Τζορτζ).

«2016 – απώλεια ακόμα μιας ταλαντούχας ψυχής. Όλη μας την αγάπη και την συμπάθεια στον Τζορτζ Μάικλ», είναι το μήνυμα του συγκροτήματος Duran Duran (μεγάλοι «αντίπαλοι» των Wham! την δεκαετία του ’80).

«Ω Θεέ μου, όχι… Σ’αγαπώ Τζορτζ… Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς. Από την πλευρά του ο Μπράιαν Άνταμς τουίταρε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσο υπέροχος τραγουδιστής και αξιαγάπητος άνθρωπος, πάρα πολύ νέος για να μας αφήσει».

Η ΛαΤόγια Τζάκσον έγραψε επίσης: «Έδωσες στον κόσμο ένα καταπληκτικό δώρο! Τι ταλέντο! Τι απώλεια»!

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο Μπόι Τζορτζ: «Ήταν τόσο αγαπητός και ελπίζω να το ήξερε, γιατί η θλίψη σήμερα είναι πέρα από τις λέξεις».

Το περιοδικό Rolling Stone στο Twiiter για τον George Michael:

Ο ηγέτης των Εργατικών στη Βρετανία: «Ήταν εξαιρετικός καλλιτέχνης και ισχυρός υποστηρικτής της LGΒΤ κοινότητας».

Τη λύπη της εξέφρασε στο Twitter και η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres…