Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Δεν έγραψα ποτέ ότι αυτοκτόνησε

Σάλο προκάλεσε η σειρά tweets που φερόταν να δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, Φαντί Φαουάζ, καθώς σε αυτά παρουσιαζόταν η πιθανότητα ο μεγάλος σταρ να έχει αυτοκτονήσει, αφού αυτός ήταν ο στόχος του.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις ο Τζορτζ Μάικλ ήθελε  να πεθάνει κάτι το οποίο το είχε προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Απ’ ότι φαίνεται τελικά, όλο αυτό αποτέλεσε ένα κακόγουστο αστείο κάποιου χάκερ όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο σύντροφος του Μάικλ.

Ο Φαουάζ που βρήκε νεκρό τον σύντροφό του, μιλώντας στην Mirror τόνισε ότι: «Είμαι σοκαρισμένος με την έκταση που πήρε η υπόθεση με το twitter. Ο λογαριασμός μου έχει χακαριστεί και έκλεισε. Είναι λίγο τρομακτικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν έστειλα αυτά τα tweets. Ξύπνησα στις 11:30 με τα νέα. Δεν πρόκειται να ανησυχήσω γι’ αυτά τα πράγματα».

Τα tweets που αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του Φαουάζ ανέφεραν: «Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι αυτός ο άθλιος στενός φίλος του Τζορτζ, όμως εγώ ήμουν σε σχέση μαζί του μέχρι που τον βρήκα νεκρό στο κρεβάτι. Το μόνο που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει. Και τελικά κατάφερε… Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα».

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και σε εκατομμύρια θαυμαστές του. Ήταν μόλις 53 ετών.

Ο Τζορτζ Μάικλ με τον σύντροφό του