Παντρεύτηκε τον πυροσβέστη που την έσωσε από την βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστώνης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν η Roseann Sdoia και ο πυροσβέστης Mike Materia. Μάλιστα ο Mike Materia είναι ο άνθρωπος που την έσωσε από βέβαιο θάνατο μετά το τραγικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013. Εκείνη την αποφράδα ημέρα η Roseann Sdoia είχε λάβει μέρος στον μαραθώνιο και καθώς πλησίαζε προς τον τερματισμό οι βόμβες έσκασαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο βρέθηκε ο πυροσβέστης Mike Materia. Μέχρι εκείνη την στιγμή οι δύο νέοι δεν γνωρίζονταν ωστόσο ήρθαν πολύ γρήγορα κοντά ο ένας στον άλλον. Όταν εξερράγη η δεύτερη βόμβα η Roseann Sdoia τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα πόδια, ο πυροσβέστης Mike Materia, τον οποίο αποκαλεί «φύλακα άγγελο» της, κατευθύνθηκε γρήγορα προς το μέρος της και της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Χρησιμοποιώντας την ζώνη του κατάφερε να της σταματήσει την αιμορραγία στο πόδι και να την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Roseann έχασε από την έκρηξη το ένα της πόδι… ωστόσο κέρδισε, όπως λέει τον άντρα της ζωής της. Με την βοήθεια της μητέρας της και αφού βγήκε από την εντατική ήρθαν πιο κοντά με τον Mike Materia.

«Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο», λέει η ίδια που πλέον ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της. Μάλιστα οι δύο τους σχεδιάζουν να εκδώσουν και ένα βιβλίο που θα αφηγούνται την ιστορία τους.