Έπαθαν σοκ οι καθολικοί: Καλόγρια είπε ότι η Παναγία δεν ήταν Παρθένα

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε μια καθολική καλόγρια, η οποία έθιξε ένα εκκλησιαστικό ζήτημα που “δεν αγγίζεται”. Όπως υποστήριξε, η Παναγία δεν ήταν Παρθένα, αλλά έκανε σεξ με τον Ιωσήφ.

Πρόκειται για την αδελφή Lucia Caram, η οποία μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο και είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, και το φυσιολογικό είναι να κάνουν σεξ. Έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, χάνοντας το αληθινό μήνυμα».

Οι αντιδράσεις από την Εκκλησία ήταν άμεσες: Ένας επίσκοπος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε πως “η πίστη ότι η Μαρία παρέμεινε παρθένος αποτελεί μέρος της πίστης της Εκκλησίας από το ξεκίνημά της κι αυτή είναι η αλήθεια της πίστης. Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι σύμφωνες με την πίστη της Εκκλησίας», τόνισε ο επίσκοπος.

Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο θέμα, η συγκεκριμένη καλόγρια είναι αρκετά γνωστή, καθώς έχει πάνω από 180.000 ακόλουθους στο Twitter, ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας. Επίσης, έχει εμφανιστεί πολλές φορές σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής.