Σαν άλλη "Πρώτη Κυρία" η Ιβάνκα Τραμπ φωτογραφίζεται στο Λευκό Οίκο με τον μικρό Θεοντόρ!

Με την Μελάνια Τράμπ να μην έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία απουσιάζοντας από τον Λευκό Οίκο, η κόρη του αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα Τράμπ την αναπληρώνει, αν όχι την αντικαθιστά επάξια.

Η αγαπημένη κόρη του νέου πλανητάρχη, Ιβάνκα μαζί με τον 36χρονο σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ, ο οποίος ανέλαβε χρέη ανώτατου συμβούλου δίπλα στον πεθερό του και με τα τρία της παιδιά, την 5χρονη Αραμπέλα, τον 3χρονο Τζόζεφ και τον μόλις 10 μηνών Θεοντόρ, μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον και προσφέρουν «χείρα βοηθείας» στον Ντόναλντ Τραμπ. Η Ιβάνκα συχνά εκτελεί χρέη Πρώτης Κυρίας, όπως στην εμφάνιση που έκανε πρόσφατα σε εκδήλωση της κινεζικής πρεσβείας μαζί με την κόρη της Αραμπέλα, η οποία μιλά την μανδαρινική γλώσσα, ενώ η σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ, Μελάνια έχει επιλέξει να ζει με τον 10χρονο γιο της, Μπάρον στη Νέα Υόρκη.

Την Τρίτη η γοητευτική Ιβάνκα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από το Λευκό Οίκο με την ίδια να κάνει κάποιο τηλεφώνημα, ενώ ο μικρός Θεοντόρ στην αγκαλιά της, ως γνήσιος εγγονός του Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύει ότι έχει ήδη αποκτήσει άνεση με τον φωτογραφικό φακό. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κάνω ένα τηλεφώνημα από το Λευκό Οίκο με τον προσωπικό μου βοηθό Θεοντόρ».

Πάντως, μετά την αμερικανική αλυσίδα Nordstrom, η οποία ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την πώληση ρούχων και αξεσουάρ από την εταιρεία της Ιβάνκα Τραμπ και οι εταιρείες Belk, Jet, ShopStyle και Home Shopping Network ανακοίνωσαν ότι θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα της κόρης του πλανητάρχη. Η κίνηση αυτή βρίσκεται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Grab Your Wallet», η οποία έχει στόχο να μποϊκοτάρει τις επιχειρήσεις από τις οποίες έχει κέρδη η οικογένεια Τραμπ.