Φοιτήτρια-killer σκότωσε 100 τζιχαντιστές - Την επικήρυξαν για 1 εκατ. δολάρια

Με 1 εκατ. δολάρια έχει επικηρύξει το Ισλαμικό κράτος την 23χρονη φοιτήτρια, Joanna Palani. Η όμορφη φοιτήτρια από το Κουρδιστάν καταζητείται την δολοφονία ούτε ενός ούτε δύο, αλλά εκατό τζιχαντιστών.

Ωστόσο το Ισλαμικό κράτος δεν επικαλείται μόνο το γεγονός των εκατό δολοφονιών, αλλά και το φονικό της ένστικτο, καθώς η ίδια έχει ισχυριστεί πως έχει απελευθερώσει πολλές κοπέλες-σκλάβες των μαχητών του ISIS, τις οποίες είναι πιθανό να έχει ήδη μυήσει στο δολοφονικό της έργο.

Η Joanna Palani έχει τονίσει πως θεωρεί τον εαυτό της καταπληκτικό σκοπευτή, καθώς ήδη από την ηλικία των εννέα χρόνων είχε μάθει να πυροβολεί. Στόχος της άλλωστε είναι να εκπαιδεύσει τις κοπέλες από την χώρα της που έχουν πέσει θύμα βιασμού από ανθρώπους του ISIS, ώστε να μάθουν και εκείνες να πυροβολούν, θεωρώντας τις πολύ πιο γενναίες ακόμα και από την ίδια.

Η 23χρονη σπούδαζε πολιτικές επιστήμες στην Κοπεγχάγη, αλλά διέκοψε τις σπουδές για να γίνει μαχητής της Πεσμεργκά και να πολεμήσει κατά του ISIS, έχοντας ως φωτεινό παράδειγμα τον πατέρα της.

Το διαβατήριο της κατασχέθηκε από τις αρχές κατά την επιστροφή της στην Δανία, με την Joanna να δηλώνει: «Ήμουν πρόθυμη να δώσω τη ζωή μου και την ελευθερία μου για να σταματήσω τον ISIS, έτσι ώστε ο καθένας στην Ευρώπη μπορεί να είναι ασφαλής! Τώρα όμως αντιμετωπίζομαι ως τρομοκράτης από τη ίδια μου την χώρα». Η 23χρονη αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή φυλάκισης, όμως προς το παρόν διαμένει στην Κοπεγχάγη για να ολοκληρώσει τις σπουδές της, έχοντας πάντα στο μυαλό της να γυρίσει πίσω και να πολεμήσει τον ISIS, αγνοώντας ακόμη και το ενδεχόμενο να φυλακιστεί.

«Υπήρξαν φορές που φοβόμουν, υπήρξαν φορές που ήθελα μόνο να επιβιώσω, αλλά δεν υπήρχε ούτε ένα δευτερόλεπτο,που δεν ήξερα ότι ήμουν στο σωστό μέρος. Είμαι μια κοπέλα που ζει στην Δανία με καταγωγή από το Κουρδιστάν. Οι πεποιθήσεις και τα ήθη μου είναι ευρωπαϊκά, δεν θα μπορούσα να ζήσω στο Κουρδιστάν για περισσότερο από ένα ή δύο χρόνια, δεν είναι πολύ άνετα εκεί για τις γυναίκες. Θα ήθελα να δώσω τη ζωή μου για την Ευρώπη, για τη δημοκρατία, για την ελευθερία και τα δικαιώματα των γυναικών» υπογραμμίζει η Joanna.