Ρεπουμπλικανός σύμβουλος: Ο Τραμπ δεν είναι καλά - Κινδυνεύουμε!

Πρώην σύμβουλος του Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ (υποψήφιου για την προεδρία) μίλησε για τον Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιώντας κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια.

Με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο Γκάμπριελ Σόνφλεντ είπε πως επρόκειτο για την “πιο αλλόκοτη συνέντευξη Τύπου στην ιστορία.

Σε άρθρο του στη New York Daily News, ο Σόνφλεντ σημειώνει: «Όλα αυτά θα ήταν κωμικά αν δεν ήταν τόσο ανησυχητικά. Κάτι είναι τελείως λάθος με τον Πρόεδρό μας και η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο».

Συνεχίζοντας, υπογραμμίζει ότι «ο κίνδυνος θα σταματήσει να υπάρχει μόνο όταν η ρεπουμπλικανική ηγεσία στο Κογκρέσο αναγνωρίσει δημόσια αυτό που γνωρίζει ήδη ο υπόλοιπος κόσμος. Ότι ο πρόεδρος της Αμερικής είναι γυμνός».

Περιγράφοντας τη δράση του Τραμπ από τότε που έλαβε επισήμως τα ηνία των ΗΠΑ, ο ρεπουμπλικανός σύμβουλος αναφέρεται στα σκάνδαλα που δημιούργησε και το διάταγμα για τη μετανάστευση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, μέχρι τις επαφές μελών του επιτελείου του με Ρώσου αξιωματούχους.

«Ο Τραμπ κοροϊδεύει τον εαυτό του όταν μιλά για κυβέρνηση που θυμίζει καλοκουρδισμένη μηχανή. Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι δεν έχει ψευδαισθήσεις και ότι απλά προσπαθεί να καλύψει τις εμφανείς αποτυχίες του με φανταχτερά επίθετα, ήταν εμφανές στη συνέντευξη τύπου ότι το μυαλό του έχει βραχυκυκλώσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.