ΗΠΑ: Όλοι θέλουν να δουν τον Ρώσο Πρέσβη - Ακόμη και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

“Περιζήτητος” φαίνεται πως είναι ο Ρώσος Πρέσβης στις ΗΠΑ Σεργκέι Κισλιάκ, καθώς οι συναντήσεις του με αμερικανούς αξιωματούχους που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ φαίνεται πώς έκαναν και9 τη Σάρα – Τζέσικα Πάρκερ να… ζηλέψει.

Σημειώνεται ότι ο κ.  Κισλιάκ έχει ήδη κάνει δύο συναντήσεις με τον γενικό εισαγγελέα Τζεφ Σέσιονς – γεγονός που αποτέλεσε σκάνδαλο για την Αμερική –  ενώ έχει συναντηθεί και με τον στρατιωτικό αξιωματούχο Μάικλ Φλιν και τον επενδυτή Τζάρεντ Κάσνερ.

Η 51χρονη ηθοποιός μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το παράπονό της που εκείνη δεν έχει συναντηθεί ακόμη με τον κ. Κισλιάκ, δημοσιεύοντας στο Instagram μία φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται μπροστά στον υπολογιστή της, με την λεζάντα να γράφει: «Δεν θα μπορούσα να βοηθήσω, είναι περίεργο… ο Ρώσος πρέσβης συναντήθηκε με όλους εκτός από μένα».

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε άμεσα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω του επίσημου λογαριασμού που διαθέτει στο Twitter ανεβάζοντας μία φωτογραφία της εκπροσώπου Μαρίας Ζακχάροβα να απαντάει στην χολιγουντιανή σταρ: «Αν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θέλει να συναντηθεί απεγνωσμένα με τον Ρώσο πρέσβη στις ΗΠΑ, όλα μπορεί να συμβούν. Ο Σεργκέι Ιβάνοβιτς (Κισλιάκ) θα είναι ευτυχισμένος».

Μένει να δούμε αν θα κλειστεί και το ραντεβού…