Συνέλαβαν Ρωσίδα μαστροπό - Μιλούσε με τον φονιά του Ρώσου πρεσβευτή

Ρωσίδα που φέρεται να είχε σχέσεις με τον φονιά του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Tass το οποίο επικαλείται δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου.

Το τηλεοπτικό δίκτυο A Haber μεταδίδει ότι πρόκειται για την 33χρονη Εκατερίνα Μπ., η οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, όπως και με το Ρωσικό Κέντρο Πολιτισμού στην Άγκυρα.

Η Ρωσίδα παραδέχθηκε πως όντως μιλούσε με τον Αλτιντάς μέσω μηνυμάτων, ενώ η εφημερίδα Sabah αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα είναι μαστροπός και ασχολείτο με ραντεβού γυναικών που έκλεινε σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων της Άγκυρας με Τούρκους επιχειρηματίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τις συναντήσεις έκλεινε μέσω δύο σχετικών ιστοσελίδων που διέθετε και προσέφεραν παρόμοιες υπηρεσίες.

Η Εκατερίνα Μπ. κρατείται σε μια από τις φυλακές της Άγκυρας με δικαστική απόφαση.

Η ρωσική πρεσβεία υπέβαλε αίτημα προς τις τουρκικές αρχές μέσω του οποίου ζητούσε ενημέρωση, αναφορικά με την εγκυρότητα των τουρκικών δημοσιευμάτων για την σύλληψη της 33χρονης Ρωσίδας.

Την παραπάνω πληροφορία μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο, επικαλούμενο την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της στην Άγκυρα, Ιρίνα Κασίμοβα,

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ίδια, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει απάντηση από τουρκικής πλευράς.