Ποιος είδε τον Τράμπ και δεν τον φοβήθηκε-Χαμός στο Οβάλ Γραφείο (video ντοκουμέντο)

Μόνο με ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένη η, μέχρι στιγμής, πορεία του Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, σαν άλλο “ταύρο εν υαλοπωλείω” να κατσαδιάζει για τα καλά τους στενούς του συνεργάτες στο Οβάλ Γραφείο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Τραμπ επετέθη φραστικά κατά του επικεφαλής στρατηγικής Στιβ Μπάνον, καθώς και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους. Ο καβγάς έγινε την Παρασκευή και τον κατέγραψε η κάμερα του CNN.

Όπως αναφέρουν πηγές του CNN, ο Τραμπ έβριζε σε έξαλλη κατάσταση, ενώ επισημαίνεται πως κανείς δεν είχε δει ξανά τον πρόεδρο τόσο εκνευρισμένο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Στίβ Μπάνον να αντιπαρατίθεται έντονα με κάποιον, ενώ στο πλάνο περιλαμβάνονται επίσης η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της (και σύμβουλος του Τραμπ) Τζάρεντ Κούσνερ αλλά και ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αδυναμία του επιτελείου του να χειριστεί επικοινωνιακά τις κρίσεις που ξέσπασαν για το σκάνδαλο με τις επαφές συμβούλων και συνεργατών του με τη Ρωσία προεκλογικά, που οδήγησε και στην παραίτηση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Μάικλ Φιλ, λειτούργησε σαν άλλη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για τον Ντόναλντ Τράμπ.

Ενώ η συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Τζεφ Σέσιονς με τον Ρώσο πρέσβη, ήρθε να δυναμιτίσει ακόμα περισσότερο το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα στον Λευκό Οίκο, με τον καβγά να παίρνει ομηρικές διαστάσεις.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στο Politico, ο Τραμπ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου παραπονέθηκε και σε άλλα μέλη της κυβέρνησή του, αυτή τη φορά τηλεφωνικά. «Έχει βαρεθεί το να θεωρούν όλοι τη διακυβέρνησή του αποτυχημένη» επισήμανε μεταξύ άλλων, πρόσωπο που ήρθε σε επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με το ABC News, οι Στιβ Μπάνον και Ράινς Πρίμπους προσφέρθηκαν να μην ταξιδέψουν με το προεδρικό αεροπλάνο στη Φλόριντα και αντίθετα να μείνουν στην Ουάσινγκτον, με τον Τραμπ να το δέχεται.

Ωστόσο, ο Μπάνον, εθεάθη να μπαίνει στο Air Force One, αλλά από άλλη πόρτα κατά την επιστροφή του προέδρου.