Ρωσία: Γιγάντια χιονοστιβάδα σκοτώνει 6 σκιέρ- Ανάμεσά τους ζευγάρι νεόνυμφων (vid)

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένα νιόπαντρο ζευγάρι και τέσσερις σκιέρ, όταν τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα σε βουνό της Ρωσίας. Η 25χρονη με τον 29χρονο σύζυγό της βρίσκονταν για διακοπές στο Καύκασο. Σύμφωνα με τις αρχές τα έξι θύματα αγνόησαν τα σημάδια και τις πινακίδες που ήταν τοποθετημένα σε όλη την περιοχή και με τα οποία απαγορεύονταν το σνόουμπορτν. Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο δείχνει τη χιονοστιβάδα να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ακούγονται οι φωνές ενός άνδρα.

Ο 29χρονος Βλαντιμίρ, που είχε παντρευτεί τη γυναίκα του πριν από περίπου έναν χρόνο, λίγο πριν από το μοιραίο είχε προχωρήσει σε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε: «Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε, είναι μια υπέροχη ζωή».

Ο επικεφαλής της ομάδας έρευνας και διάσωσης σημείωσε ότι το συγκεκριμένο βουνό Cheget, έχει συχνά χιονοστιβάδες και πρόσθεσε ότι «τα θύματα πήγαν εκεί για σνόουμπορντ. Πέρασαν όλα τα απαγορευτικά, τα προειδοποιητικά, ανέβηκαν ψηλότερα και άρχισαν να πατούν παρθένο χιόνι. Τα προειδοποιητικά ήταν εμφανή. Οι κόκκινες σημαίες ήταν παντού. Ήταν απλώς αδύνατο να μην τα δει κάποιος».

%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b1

%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%b1%ce%b4%ce%b11