Τι Μιλάνο... τι Ιράν! Η πιο στιλάτη αντρική παρέα της Ανατολής που έγινε viral (φωτό)

Άνδρες από το Αρμπίλ, την πρωτεύουσα του Κουρδιστάν, έχουν καταφέρει να γίνουν διάσημοι με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο διαδίκτυο, καθώς η εμφάνισή τους παραπέμπει περισσότερο σε κάποιο ντεφιλέ γνωστού οίκου μόδας, παρά στο Ιράν!

Η παρέα των Ιρακινών ανδρών επιλέγει για τις δημόσιες εμφανίσεις ακριβά σακάκια με γιλέκα, πρωτότυπες γραβάτες, loafers παπούτσια και εννοείται ότι είναι περιποιημένοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

«Όταν ξεκινήσαμε ήμασταν σε κακή κατάσταση, καθώς είχαμε την οικονομική κρίση και έναν αναμενόμενο πόλεμο εναντίον του ISIS» ανέφερε ένας από την πιο στιλάτη παρέα, ο Γκόραν.

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι ο σκοπός της ομάδας τους είναι να αλλάξει την εμφάνιση των ανθρώπων και τον τρόπου που σκέφτονται, τονίζοντας ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες στην αρχή διότι δεν υπήρχε καμία επιχειρηματική δραστηριότητα πάνω στην βιομηχανία της μόδας.

Αντίστοιχα προσεγμένα βέβαια είναι και τα αξεσουάρ τους, όπως ρολόγια τσέπης με αλυσίδες, μαντήλια και φυσικά το απαραίτητο κοντάρι για να βγάζουν φωτογραφίες που κοινοποιούν στο Instagram. Μέχρι στιγμής τους ακολουθούν περίπου 70 χιλιάδες άτομα.

Τα περίπου 40 μέλη της ομάδας δεν έχουν αποκλειστικό σκοπό την προώθηση του στυλ, αλλά υπερασπίζεται ανοιχτά την ισότητα, τα δικαιώματα των γυναικών και τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχει το αντίθετο φύλο.

Η προσπάθειά τους έχει γίνει γνωστή και μάλιστα δέχονται πάρα πολλά αιτήματα από άνδρες που θέλουν να γίνουν κι εκείνοι μέλη αυτής της στιλάτης ομάδας, όμως τα κριτήρια είναι πολύ αυστηρά.

Στόχος των Ιρακινών στιλάτων ανδρών είναι να φτιάξουν το δικό τους brand και να συνεργαστούν με διάσημους οίκους μόδας. Πάντως από τις φωτογραφίες, δε φαίνεται ότι θα δυσκολευτούν πολύ!