Όταν τα παιδιά σου θέλουν να παίξουν ενώ μιλάς live στο BBC - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο έχει γίνει viral, καθώς αυτό που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο BBC News, μάλλον δεν έχει ξαναγίνει.

Ο καθηγητής Robert Kelly βρίσκεται στον “αέρα” από το γραφείο του ως καλεσμένος, προκειμένου να μιλήσει για την κατάσταση στη Νότια Κορέα.  Όμως την ώρα που μιλάει, ξαφνικά μπαίνει στο δωμάτιο η μεγάλη του κόρη περπατώντας με νάζι.

Φτάνοντας κοντά στον μπαμπά της, προφανώς για να παίξει με τον υπολογιστή, ο καθηγητής “πάγωσε” και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκρατήσει τα γέλια του, πιθανόν όπως και οι περισσότεροι τηλεθεατές.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μπαίνει και ένα δεύτερο μωρό αυτή τη φορά πάνω σε μια περπατούρα, με τη γυναίκα που τα πρόσεχε να προσπαθεί να μαζέψει την κατάσταση.

 

 

Το βίντεο δημοσίευσε η δημοσιογράφος του BBC, Julia Macfarlane, η οποία πρόσθεσε στο Twitter: «Όταν τα παιδιά σας διακόπτουν στη μέση της ζωντανής τηλεόρασης … Μια υπέροχη στιγμή που ο φιλοξενούμενός μας το χειρίστηκε αριστοτεχνικά σήμερα το πρωί».

Η συνάδερφος και δημοσιογράφος του BBC, Ellie Price σχολίασε από κάτω από το συγκεκριμένο tweet: «Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που θα δείτε στο Twitter (και στην τηλεόραση) σήμερα…»