Στο Βερολίνο η Ιβάνκα Τραμπ για τη Σύνοδο «Women 20»

Ταξίδι στο Βερολίνο θα κάνει η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για να λάβει μέρος στη Σύνοδο «Women 20» που θα ασχοληθεί με την θέση των γυναικών στον κόσμο της εργασίας.

Πρόκειται για την τρίτη Σύνοδο των «W20» που διοργανώνεται στο περιθώριο της G20 και θα διεξαχθεί στα τέλη Απριλίου. Στη θέση της προεδρίας για φέτος είναι η Γερμανία, ενώ στην ατζέντα των θεμάτων περιλαμβάνονται η μισθολογική ισότητα ανδρών/γυναικών, η θέση των γυναικών που διευθύνουν μια επιχείρηση, όπως και οι γυναίκες που ιδρύουν επιχειρήσεις.

«Ανυπομονησία να προωθήσουμε τον ρόλο των γυναικών στην οικονομία #W20» ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η 35χρονη Ιβάνκα, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι της, για το οποίο έγραψε η εφημερίδα Washington Post.

Η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, η οποία διηύθυνε την δική της επιχείρηση προτού μετακομίσει την Ουάσιγκτον ως σύμβουλος στο πλευρό του πατέρα της, διαθέτει γραφείο στο Λευκό Οίκο, αν και δεν έχει αναλάβει κανέναν επίσημο ρόλο στους κόλπους της αμερικανικής κυβέρνησης.