Επιβάτης δέχθηκε επίθεση από σκορπιό σε πτήση της United Airlines

Λίγα μόλις 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός Ασιάτη επιβάτη από αστυνομικούς της ασφάλειας σε πτήση της United Airlines, ένας επιβάτης δέχθηκε επίθεση από σκορπιό κατά τη διάρκεια μίας πτήσης της ίδιας εταιρείας, την ώρα που δειπνούσε.

Ο Ρίτσαρντ Μπελ ταξίδευε με την πτήση 1418 από το Κάλγκαρι στο Χιούστον. Μόλις πήγε να δαγκώσει την πρώτη μπουκιά από το γεύμα του, είδε στο χέρι του να περπατάει ένας μεγάλος σκορπιός, ο οποίος στη συνέχεια τον τσίμπησε!

«Ήμασταν μέσα στο αεροπλάνο περίπου μία ώρα και τρώγαμε, όταν ένιωσα κάτι στο χέρι μου. Μηχανικά το πέταξα από πάνω μου και τότε διαπίστωσα ότι ήταν ένας σκορπιός», δήλωσε το θύμα. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον τσίμπησε ο σκορπιός, αλλά τον βρήκε στο νύχι του και ελάχιστα στο δέρμα, με συνέπεια να μην υποστεί μεγάλη ζημιά.

Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας προσέφερε στον Ρίτσαρντ Μπελ και τη σύζυγό ένα δωρεάν ταξίδι σε μελλοντική πτήση. Η εταιρεία ενημέρωσε ότι ο επιβάτης δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι δεν απειλήθηκε η ζωή του.