Άνδρας απαγάγει παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του - Δείτε πως (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος και Youtuber Joey Salads «ταράζει τα νερά» και προειδοποιεί τους γονείς για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί στον έξω κόσμο.

Αυτή τη φορά, ξανά με τη μορφή κοινωνικού πειράματος, θέλησε να δείξει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει ένα μικρό παιδί από την παιδική χαρά και μάλιστα παρουσία του γονιού του. Το παρακάτω βίντεο… μας έκοψε τα πόδια.

Η παιδική χαρά είναι άδεια, κάτι που μάλλον κάνει τον μπαμπά του μικρού αγοριού να νιώθει περισσότερη ασφάλεια, και έτσι να απορροφάται από το κινητό του όση ώρα ο μικρός παίζει ανέμελος. Μπορούμε να σκεφτούμε πολλούς γονείς που θα λειτουργούσαν κάπως έτσι, σε μια άδεια παιδική χαρά με το παιδί τους.

Σε ανύποπτη στιγμή, και ενώ ο μπαμπάς παραμένει απορροφημένος στο κινητό, ένας άγνωστος πλησιάζει το παιδί, του προσφέρει σοκολάτες και του προτείνει να τον ακολουθήσει για να του δώσει κι άλλες. Η συνέχεια, αν και γνωρίζαμε πως το παιδί δεν κινδύνευε πραγματικά, μας έκοψε τα πόδια!

Το φοβερό δε είναι ότι μεσολαβούν μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι ο μπαμπάς να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά έχει συμβεί και ακόμα και τότε προφανώς δυσκολεύεται να πιστέψει ότι το παιδί του χάθηκε.

Συνεργός στο «έγκλημα» ήταν και η μαμά του παιδιού, η οποία προφανώς ήθελε να δώσει ένα καλό μάθημα στον άντρα της. Και το κατάφερε! Λυπόμαστε για την ταραχή που πήρε, όμως ελπίζουμε έπειτα από αυτό να βάλει μυαλό, τόσο αυτός όσο και κάθε άλλος γονιός που προσέχει την οθόνη του κινητού του περισσότερο από τους σπουδαιότερους ανθρώπους στη ζωή του… Αρκεί μια μόνο στιγμή για να συμβεί το κακό.

Πηγή: www.truelife.gr