Οι Ομπάμα κάνουν διακοπές στην Ευρώπη - Μένουν σε βίλα 15.000 δολ. τη βραδιά

Το ζεύγος Ομπάμα ήρθε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία την περασμένη Παρασκευή προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους στην Τοσκάνη.Το ιδιωτικό τους τζετ συνόδευαν άλλα 6 μαχητικά αεροσκάφη. Από το αεροδρόμιο Γκροσέτο κατευθύνθηκαν στη βίλα Borgo Finocchieto στο Buonconvento, που διαμένουν, έναντι 15.000 δολαρίων τη βραδιά, με αυτοκινητοπομπή 13 αυτοκινήτων. Μάλιστα στην συγκεκριμένη περιοχή οι αρχές επέβαλαν ακόμη και απαγόρευση κυνηγιού προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

«Ο πρόεδρος Ομπάμα, ο πρόεδρος Ομπάμα» φώναζαν οι ντόπιοι στην Σιένα όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία τους κατά την προχθεσινή επίσκεψη τους.

Ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε στο πλήθος που τον αναγνώρισε, όχι όμως και η Μισέλ Ομπάμα που προσπάθησε να αποφύγει τα φλας και τους χαιρετισμούς.Εκτός όμως από την συμπεριφορά της αλλαγμένο ήταν και το ντύσιμο της. Ο Μπάρακ Ομπάμα εμφανώς πιο χαλαρός, όπως πάντα, φορούσε το
κατάλληλο ρούχο.

wefgh1

Τον καθεδρικό της Σιένα,επισκέφθηκε το ζευγάρι, ενώ νωρίτερα ο Ομπάμα είχε «συλληφθεί» να κάνει ποδήλατο στους εκπληκτικούς μοναδικούς αμπελώνες της Τοσκάνης με την συνοδεία ανδρών των μυστικών υπηρεσιών.

Το γκολφ φυσικά και δεν έλειψε από το πρόγραμμα των διακοπών του ζευγαριού.Ο Πρόεδρος Ομπάμα επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ,παίζοντας στο Castiglion del Bosco – το μοναδικό ιδιωτικό γήπεδο γκολφ της Ιταλίας που βρίσκεται σε περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Τεράστιες τραπεζαρίες, αίθουσες γευσιγνωσίας, μπαρ, γήπεδα, αίθουσα μπόουλινγκ, γυμναστήρια, σπα, σάουνες, ατμόλουτρα, πισίνες και θέα στους αμπελώνες έχει η βίλα όπου διαμένουν.