Η Αριάνα Γκράντε θα καλύψει τα έξοδα κηδείας των θυμάτων της συναυλίας της

Σοκαρισμένη απ’ τα τραγικά γεγονότα, στο Μάντσεστερ Αρένα, η Αριάνα Γκράντε φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει τα έξοδα κηδείας των 22 θυμάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η νεαρή τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό με χρήματα, τα οποία θα πάνε στις οικογένειες των 22 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.

Παράλληλα, σελίδα στο διαδίκτυο που μεταδίδει όλα τα νέα της νεαρής σταρ αναφέρει πως: “η Αριάνα έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων που πέθαναν στην Αρένα του Μάντσεστερ και πρόκειται να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του καθένα.”

Αναμένεται ωστόσο επίσημη ανακοίνωση από το επιτελείο της, για το αν θα πληρώσει όλα τα έξοδα της κηδεία των 22 ατόμων ή θα διαθέσει κάποιο συμβολικό ποσό.

Χθες πάντως, μία μέρα μετά την τραγική επίθεση, η ποπ σταρ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι φωτογράφοι την αποθανάτισαν να κατεβαίνει από ιδιωτικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να πέφτει στην αγκαλιά του συντρόφου της, ράπερ Μακ Μίλερ.