Βρυξέλλες: Μελάνια vs Μπριζίτ - Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις;

 

Στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, πολύ ήταν αυτοί που περίμεναν ανυπόμονα την εμφάνιση των Πρώτων Κυριών για να καταλήξουν ποια είναι πιο εντυπωσιακή!

Η Μελάνια άλλαξε 3-4 φορές ρούχα σε μία μόλις μέρα, επέλεξε κλασσικό και καθόλου προκλητικό στυλ, και είχε τα μαλλιά στην τρίχα, ριχτά στους ώμους.

Προτίμησε κυρίως 12ποντες γόβες και πέδιλα, ενώ όλες οι φούστες τελείωναν μετά το γόνατο.

 

kk

 

Ειδικά στην κοινή τους επίσκεψη στο μουσείο του Βέλγου σουρεαλιστή ζωγράφου Ρενέ Μαγκρίτ, στις Βρυξέλλες, η Μελάνια εμφανίστηκε με ντε-πιες δερμάτινο σύνολο, ραμμένο από τον βελγικό οίκο μόδας Maison Ullens και γόβες Manolo Blahnik.

 

Στην άλλη πλευρά τώρα, η 64χρονη Μπριζίτ Τρονιέ, η σύζυγος του νεοεκλεγέντος προέδρου της Γαλλίας, είχε τα μαλλιά της σε χαμηλό κότσο, τόλμησε κοντό μαύρο φόρεμα με την υπογραφή φαρδιά-πλατιά, στη ζώνη του οίκου Louis Vuitton και ασορτί τσαντάκι.

 

tr_5

 

Στις αναμνηστικές φωτογραφίες εμφανίζονται ακόμη, οι Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντ, η Νορβηγίδα σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ίνγκριντ Σούλερουντ, η Βουλγάρα Ντεσίσλαβα Ράντεβα, η Βελγίδα Αμελί Ντερμποντρεγκιέν, ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ, η Σλοβένα Μόικα Στρόπνικ και Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβισντοτίρ.

 

tr_3