Έφυγε από τη ζωή ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου

Πέθανε ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου. Ο “Ηρακλής τσέπης”, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες ημέρες, δεν άντεξε τελικά και έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 50 ετών.

Ο σπουδαίος βετεράνος αρσιβαρίστας παρουσίασε έντονη ενδοκρανιακή υπέρταση, με συνέπεια να εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 11 Νοεμβρίου. Αν και αναζητήθηκαν άλλες λύσεις, τελικά οι γιατροί κατέληξαν σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάστασή του και να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 50χρονος, γεννημένος στη Βουλγαρία, αλλά πολιτογραφημένος Τούρκος, θεωρείται ο κορυφαίος αρσιβαρίστας στην κατηγορία του, έχοντας κατακτήσει τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, επτά χρυσά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και δύο σε ευρωπαϊκό με τις δύο χώρες που εκπροσώπησε.

Ο “Ηρακλής τσέπης”, όπως ήταν το παρατσούκλι του, αντιμετώπιζε χρόνια πρόβλημα με το συκώτι του, λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Οι θρυλικές του μάχες του με τον Βαλέριο Λεωνίδη στην Ατλάντα παραμένουν αξέχαστες. Τεράστιος αθλητής, μοναδικός, ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.