Αυτό το είδος make up καλό είναι να αποφεύγεται!

Συνήθως οι γυναίκες χρησιμοποιούν make up για να δείχνουν ωραιότερες, καλύπτοντας ατέλειες για τις οποίες δεν νιώθουν καλά καθώς, επίσης, και για να ενισχύσουν την εμφανισή τους στις καθημερινές τους υποχρεώσεις όπως επίσης, και σε βραδινές τους εξόδους. Ωστόσο, μία 19χρονη από την Τεχεράνη με τη βοήθεια make up αλλά και photoshop δημιούργησε εικόνες που σόκαραν τις τελευταίες ημέρες το διαδίκτυο.

Η ίδια σε ανάρτησή που έκανε, υποστήριξε πως είχε υποβληθεί σε πάνω από 50 πλαστικές επεμβάσεις, προκειμένου να μοιάσει στο ίνδαλμα της, την Ατζελίνα Τζολί, ωστόσο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα απείχε πάρα πολύ από το επιδιωκόμενο με την ίδια να μοιάζει μάλλον με ζομπί παρά με την διάσημη ηθοποιό.

 

Μετά από τον καταιγισμό μηνυμάτων που έλαβε, η Σαχάρ Ταμπάρ όπως είναι το όνομά της, υποστήριξε πως «Με τον καιρό, ποστάρω μια φωτογραφία και κάνω το πρόσωπο μου περισσότερο διασκεδαστικό και αστείο. Είναι μια μορφή έκφρασης του εαυτού μου, ένα είδος τέχνης. Οι θαυμαστές μου ξέρουν πως δεν είναι αυτό το πραγματικό μου πρόσωπο».

Η 19χρονη όσο και εάν τελικά φαίνεται πως δεν κατάφερε να μοιάσει στο πρότυπό της κατάφερε ωστόσο, να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και να προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της έστω και για λίγο.