Νέες αποκαλύψεις για τον Τραμπ: Κλειδώνεται, κοιμάται χωριστά από τη Μελάνια, βρίζει τους πάντες!

Την ερχόμενη Τρίτη θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο βιβλίο με τίτλο «Φωτιά και Οργή» του βιογράφου του Ρούπερτ Μέρντοχ Μάικλ Γουλφ, που μεταξύ άλλων φέρνει στο φως την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αλλά και το οργανωτικό χάος που επικρατεί μέσα στον Λευκό Οίκο.
Το βιβλίο «Φωτιά και Οργή: Μέσα στο Λευκό Οίκο του Τραμπ» το έχει γράψει ο πρώην αρθρογράφος του Guardian και βιογράφος του Ρούπερτ Μέρντοχ, Μάικλ Γουλφ.
Αποσπάσματά του δημοσιεύθηκαν ήδη στη βρετανική εφημερίδα και το αμερικανικό New York Magazine την Τετάρτη. Και ως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων τόσο από την οικογένεια Τραμπ όσο και από συνεργάτες του προέδρου.
Μια εξ αυτών, η σύγκρουση που προέκυψε με τον πρόσφατα αποπεμφθέντα από την θέση του συμβούλου στρατηγικής Στίβεν Μπάνον.
Στο βιβλίο του, μεταξύ άλλων, ο Γουλφ γράφει ότι: «Η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος δεν θα είναι η Χίλαρι Κλίντον αλλά η Ιβάνκα Τραμπ», η κόρη του Τραμπ.
Ακόμη γίνεται αναφορά στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα στους συμβούλους του Τραμπ. Χωρισμένοι σε δυο ομάδες: η μια αποτελείται από τον Κούσνερ, την Ιβάνκα και τον σύμβουλο για τα οικονομικά, Γκάρι Κον και η άλλη από τον Στηβ Μπάνον και τους συνεργάτες του. Κι όπως ανέφερε στον Γουλφ ο θρυλικός Χένρι Κίσινγκερ: «Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα σε Εβραίους και μη Εβραίους».
Για τον χαρακτήρα του Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος και πιο παλιός συνεργάτης και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, Τόμας Μπαρακ Τζούνιορ, τον οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να κάνει επιτελάρχη του Λευκού Οίκου φέρεται να είπε: «Δεν είναι μόνο τρελός, είναι και ηλίθιος».
Επίσης αξιοσήμαντο είναι ότι – σύμφωνα πάντα με το βιβλίο – κανείς από το επιτελείο του Τραμπ δεν πίστευε ότι θα γινόταν Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενώ Μελάνια που ήταν τρομοκρατημένη στο ενδεχόμενο να γίνει Πρώτη Κυρία, όταν έμαθε τα αποτελέσματα έβαλε τα κλάματα από τη στεναχώρια.
Όπως επίσης αναφέρεται στο βιβλίο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γουλφ, ο Τραμπ ήθελε – παρόλο που απαγορεύεται στον Λευκό Οίκο – να βάλει κλειδαριά στο δωμάτιό του. Κοιμάται σε χωριστά δωμάτια με την Μελάνια, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά μετά τους Κέννεντι. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό, ο Τραμπ δεν θέλει να του τακτοποιούν το κρεβάτι και πετάει τα ρούχα του στο πάτωμα κι εκεί θέλει να μένουν μέχρι να ζητήσει να τα μαζέψουν. Κι ακόμη μαθαίνουμε ότι επειδή ο μεγάλος του φόβος είναι ότι θα τον δηλητηριάσουν δεν αφήνει κανέναν να αγγίζει την οδοντόβουρτσά του.
Και δεν λείπουν και περιγραφές από τον τρόπο με τον οποίο φέρεται ο Αμερικανός πρόεδρος στους συνεργάτες του. Ο Τραμπ αποκαλεί τον Μπάνον άπιστο, τον Πρίμπους αδύναμο και κοντό, τον Σπάισερ ηλίθιο και την Κόνγουεϊ κλαψιάρα.

ΠΗΓΗ: Guardian