Τηλεταινία το love story του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ (photos)

Η ιστορία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να γίνει τηλεταινία από το Χόλιγουντ, αν και δεν πέρασε ούτε ένας μήνας, αφότου το ζευγάρι που ανακοίνωσε τους αρραβώνες του.

Ο τίτλος της ταινίας είναι “Χάρι & Μέγκαν: Η Βασιλική Ιστορία Αγάπης”.

Την είδηση της τηλεταινίας επιβεβαίωσε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Λιζ Γκέιτλι στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline.com.

Το σενάριο θέλει μια Αμερικανίδα ηθοποιό να γνωρίζει τον πρίγκιπα των ονείρων της, με τον οποίο ερωτεύονται και παντρεύονται.

Οι πρωταγωνιστές δεν έχουν επιλεγεί ακόμη, όμως έγινε γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη, Μενχάτζ Χουντά και των παραγωγών, Μέρεντιθ Φιν και Μισέλ Βάις.

Δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία προβολής της ταινίας από το αμερικανικό δορυφορικό δίκτυο Lifetime TV, ωστόσο, με βάση την Daily Mail  υπάρχει περίπτωση να προβληθεί τον Μάιο που θα τελεστεί και ο γάμος.

Η προηγούμενη ταινία του δικτύου “Γουίλιαμ & Kέιτ: Η Ταινία”, η οποία εξιστορεί την σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, προβλήθηκε 11 ημέρες πριν από τον γάμο τους στις 29 Απριλίου του 2011.

Η δημιουργία της τηλεταινίας γνωστοποιήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της πληροφορίας ότι ο πρώην σύζυγος της Μέγκαν και κινηματογραφικός παραγωγός Τρέβορ Ένγκελσον, ετοιμάζει μια ταινία για μια αμερικανίδα μητέρα, η οποία πηγαίνει να ζήσει μόνιμα στο Λονδίνο για να παντρευτεί έναν Βρετανό γαλαζοαίματο.