Φρίκη! Κανίβαλοι βίασαν και έφαγαν ζωντανή 44χρονη μπροστά στο σύζυγό της (φωτός)

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες ενός άγριου εγκλήματος από κανίβαλους, οι οποίοι βίασαν μια γυναίκα και έφαγαν μέρη του σώματος της μπροστά στον άντρα της, στην Βραζιλία.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 29χρονο Daniel Santos Neves και τον 25χρονο Carlos Alberto Neres και πέρασαν χειροπέδες και σε τρεις εφήβους 13, 14 και 16 ετών.

Οι δράστες κατηγορούνται για ληστεία, βιασμό, βασανιστήρια, δολοφονία, παράνομη οπλοκατοχή και κανιβαλισμό.

Της ξερίζωσαν τα γεννητικά όργανα

Η επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονίας Maria Tereza Santos δήλωσε πως είχαν ξεριζώσει τα γεννητικά της όργανα, αλλά και άλλα όργανά της που δεν έχουν βρεθεί.

«Βρήκαμε ότι είχε κοπεί σκόπιμα ο μαλακός ιστός. Πιθανότατα την έφαγαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανή. Οι ιατροδικαστές δεν έχουν αποδείξει αν οι κατηγορούμενοι έφαγαν τμήματά της, αλλά τα στοιχεία δείχνουν σε αυτή την κατεύθυνση».

Βρήκαν το πτώμα της Cristina Amaral και του συζύγου της Juvenal θαμένα στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Τα πτώματά τους βρέθηκαν μετά την ανησυχία των γειτόνων για την εξαφάνισή τους.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε γίνει στόχος τοπικής συμμορίας και να τους ζητούσαν 15.000 λίρες που πίστευαν ότι είχαν κρύψει σπίτι. Η γιαγιά ενός από τους εφήβους εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι τους και μοιράστηκε τα «καλά νέα» με τον εγγονό της.

Ο έφηβος προφανώς γνώριζε την καθημερινότητα των θυμάτων, καθώς πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα. «Φαίνεται πως οι ύποπτοι βίασαν, σκότωσαν και έφαγαν τα θύματά τους ως μέρος κάποιου αποτρόπαιου τελετουργικού».

Με πληροφορίες από Metro