Κάτι συμβαίνει με την Μελάνια - Η εμφάνιση που θυμίζει Χίλαρι & τα χαμόγελα με τον αστυνομικό

Την εκδίκησή της φαίνεται να παίρνει από τον πλανητάρχη, η σύζυγός του Μελάνια Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Τραμπ.  Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακύρωσε το ταξίδι της στο Νταβός της Ελβετίας στο πλευρό του Τραμπ προκειμένου να μείνει σε απόσταση από τον σύζυγό της μετά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η Πρώτη Κυρία που είχε να εμφανιστεί μαζί του  από την Πρωτοχρονιά, έφτασε στην ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταση του Έθνους αλλά με διαφορετικά αυτοκίνητα και ύφος σίγουρα αποφασιστικό να διαχωρίσει τη θέση της.

Φορούσε λευκό κοστούμι Dior και μπλούζα Dolce & Gabbana, στυλ που προτιμούσε η Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.
Μάλιστα κάθισε ανάμεσα σε έναν αξιωματικό της αστυνομίας από το Νέο Μεξικό και τον 12χρονο Πρέστον Σαρπ που ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα. Ο αστυνομικός έχει υιοθετήσει το παιδί μιας μητέρας που είναι χρήστης ναρκωτικών ενώ ο 12χρονος ήταν ο επικεφαλής μιας εκστρατείας για τους πεσόντες στρατιώτες.

Κι ακόμη, η Πρώτη Κυρία χειροκρότησε τον σύζυγό της παραμένοντας καθιστή, την ώρα που οι Ρεπουμπλικάνοι σηκώθηκαν όρθιοι.

Πάντως στην ομιλία του Τραμπ παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια η Πρώτη Κόρη, Ιβάνκα.