ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ο αέρας "παίρνει" τα μαλλιά του Τραμπ! (Βίντεο)

Όσο αστείο κι αν είναι, τα μαλλιά του πλανητάρχη παραμένουν πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας! Και η τελευταία εμφάνισή του, όπου επιβιβάζεται στο Air Force One, κι ο αέρας φυσά δυνατά, συζητήθηκε πολύ. Μάλιστα κλήθηκαν και ειδικοί … στις τρίχες να αναλύσουν την εικόνα!
Όπως φαίνεται στο βίντεο ο δυνατός αέρας σηκώνει τα μαλλιά του Τραμπ με αποτέλεσμα να εμφανίζεται κάτι που μοιάζει με καράφλα στο πίσω μέρος του κρανίου του Αμερικανού προέδρου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Bauman Medical που ειδικεύεται στην αποκατάσταση μαλλιών δήλωσε στον Guardian ότι από τις εικόνες προκύπτει ότι ο Τραμπ έχει πιθανότατα υποβληθεί σε κάποια θεραπεία. «Πιστεύω ότι έχει κάνει κάποια μεταμόσχευση μαλλιών στο εμπρός μέρος της κόμης του. Πιθανότατα κάνει και χρήση ειδικών φαρμάκων ή υποβάλλεται σε κάποιου είδους θεραπεία με λέιζερ που θα μπορούσε εύκολα να κρυφτεί κάτω από ένα καπέλο» είπε ο Μπάουμαν.
Πρόσθεσε ακόμη ότι τα μαλλιά του Τραμπ μεγαλώνουν από το κρανίο του και δεν είναι περούκα αλλά «σίγουρα χρησιμοποιεί λακ για να διατηρεί το χτένισμά του».