Τραγωδία στον Έβρο: Νεκρά παιδιά σε ναυάγιο - Ο Ερντογάν καταδίωκε τον πατέρα τους (Βίντεο)

Τραγωδία στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, λίγο έξω από την Αδριανούπολη. Μία μητέρα, δασκάλα που ήθελε να γλυτώσει από τον Ερντογάν, έχασε τη ζωή της μαζί με τα 2 μικρά παιδιά της.
Πλοιάριο με πρόσφυγες που είχε ξεκινήσει από την Ανδριανούπολη με προορισμό την Ορεστιάδα, ανετράπη νωρίς το πρωί της Τρίτης, κι ως αποτέλεσμα 3 άνθρωποι πέθαναν ενώ 4 αγνοούνται στα παγωμένα νερά του Έβρου.
Το ναυάγιο έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο. Οι διασώστες ανέσυραν τα πτώματα, των δύο παιδιών: ένα 12χρονο κι ένα 4χρονο, και της 37χρονης μητέρα τους.
Ο σύζυγός της, δάσκαλος, είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους.  Ο 39χρονος, δάσκαλος αγγλικών, ήταν ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς που απολύθηκαν από το καθεστώς Ερντογάν. Είχε αποφυλακιστεί τον Ιανουάριο αλλά εξακολουθούσε να βαρύνεται από την κατηγορία της τρομοκρατίας!

Η επιχείρηση εύρεσης συνεχίστηκε όλη τη νύχτα. Πιθανολογείται ότι η φουσκωτή βάρκα αναποδογύρισε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες της 37χρονης Ayşe Abdurrezzak και των δυο γιων της:

Το άψυχο κορμάκι του 11χρονου αγοριού βρέθηκε στα παράλια του Έβρου και λίγα μέτρα από εκεί, βρέθηκαν οι σοροί του μικρού αδερφού

του και της μητέρα τους.