Η Μελάνια ευχήθηκε για τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά όχι στον Τραμπ! (βίντεο+φώτο)

Οι συγκρίσεις μεταξύ Μελάνιας- Ντόναλντ Τραμπ και Μπαράκ- Μισέλ Ομπάμα ήταν αναμενόμενες για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κανένας δεν έχει ξεχάσει τις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβαζε το ζεύγος Ομπάμα.

Η Μελάνια φορώντας ένα κόκκινο παλτό επισκέφθηκε νεαρούς ασθενείς σε ένα κέντρο φιλοξενίας του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας για να ανταλλάξουν καρτούλες και για να φτιάξουν όμορφα διακοσμητικά για την μέρα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αν και ήταν χαμογελαστή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο Children’s Inn, η ψυχολογία της δεν ήταν τόσο ανεβασμένη, διότι πρόσφατα ο δικηγόρος του συζύγου της παραδέχτηκε δημόσια ότι εξαγόρασε τη σιωπή μιας πορνοστάρ, με την οποία την είχε απατήσει ο Τραμπ.

Πρωτού φτάσει στον ξενώνα η Μελάνια δημοσίευσε μια ανάρτηση, λέγοντας πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα περάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα με τους μικρούς ασθενείς. Μπορεί στη δημοσίευση της να έβαλε το hashtag #happyvalentinesday δεν ανέφερε όμως πουθενά όμως το σύζυγο της.

Πολλοί χρήστες στα social media σχολίασαν το γεγονός ότι η Μελάνια δεν έγραψε τίποτα για τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ το ζεύγος Ομπάμα πάντα έστελναν χαριτωμένα και «αγαπησιάρικα» μηνύματα ο ένας στον άλλον που περιλάμβαναν από αφιερώσεις τραγουδιών μέχρι throwback φωτογραφίες. Βέβαια τα περισσότερα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν υποστηρικτικά για την Μελάνια.