Κι όμως! Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω... αερίων επιβάτη! (Βίντεο)

Καυγάς εν μέσω πτήσης και αναγκαστική προσγείωση για έναν πραγματικά απίστευτο λόγο, είχαμε από αεροσκάφος της Transavia Airlines. Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε πτήση από το Ντουμπάι προς το Αμστερνταμ αλλά προσγειώθηκε αναγκαστικά στη Βιέννη εξαιτίας επιβάτη που αεριζόταν!
Συγκεκριμένα δύο Ολλανδοί επιβάτες ζήτησαν επίμονα σε τρίτο επιβάτη να σταματήσει να … ανακουφίζεται ηχηρά αλλά αυτός τους αγνόησε. Αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς, να πιαστούν στα χέρια και να επέμβει το πλήρωμα για να τους χωρίσει.
Ο πιλότος τότε αποφάσισε να αλλάξει πορεία και προσγειώθηκε στη Βιέννη. Αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος και απομάκρυναν τέσσερα άτομα από την πτήση.
Σύμφωνα με την Daily Mail, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι αφορμή του καβγά ήταν ένας επιβάτης που αρνήθηκε να προσπαθήσει να συγκρατηθεί, και οι δύο Ολλανδοί το θεώρησαν προσβλητικό. Οι αστυνομικοί απομάκρυναν τους δύο τελευταίους αλλά και δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την κίνηση, δηλώνοντας ότι είχαν απλά την ατυχία να κάθονται στην ίδια σειρά με τους δύο Ολλανδούς.