Ο Ερντογάν ξεσπά: Έι, ΝΑΤΟ πού είσαι; (βίντεο)

Το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» με το δεξί του χέρι σχημάτισε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε οπαδούς του κόμματός του, στη Μυρσίνη.

«Ένα έθνος, μία σημαία, ένα κράτος, μια πατρίδα», αναφώνησε στους συγκεντρωμένους ο Τούρκος πρόεδρος και αναφέρθηκε εκ νέου σε γενική επιστράτευση. «Όταν γίνει, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, πρώτος θα πάω μαζί σας», τους είπε.

«Δεν ξέρουν τους Τούρκους, δεν ξέρουν το τουρκικό έθνος, δεν ξέρουν τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις», συνέχισε στην ίδια προκλητική στάση.

Ξέσπασμα Ερντογάν κατά ΝΑΤΟ

«Έι ΝΑΤΟ πού είσαι;» διερωτήθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ξεσπώντας κατά της συμμαχίας που δεν στηρίζει την στρατιωτική επιχείρηση κατά των Κούρδων ανταρτών στη Συρία. Κατηγόρησε το ΝΑΤΟ για «δυο μέτρα και δυο σταθμά» και το προέτρεψε να προστρέξει την Τουρκία λέγοντας ότι τα σύνορά της είναι υπό απειλή αυτή τη στιγμή.

«Τα μέλη τουν ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν μας στηρίζουν στη μάχη που δίνουμε στην Αφρίν, αλλά δεν έχουν τα κότσια να το δείξουν κιόλας», πρόσθεσε, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους κατά της Συμμαχίας, με την οποία ήδη έχει αρχίζει να «ραγίζει το γυαλί», μετά τη σύναψη της συμφωνίας αγοράς των S-400 από τη Ρωσία.