Η εκμυστήρευση του Τραμπ σε στενό του φίλο, για μεγάλες αλλαγές στη διοίκησή του

Οι αλλαγές που αφορούν στη διακυβέρνηση Τραμπ αποτελούν… μάλλον μία ρουτίνα, παρά μία κατάσταση ξενική. Οι συνεχείς «ανασχηματισμοί» κατά βούληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία. Αντιθέτως, κάθε του τιτίβισμα προδιαθέτει τους Αμερικανούς και τον πλανήτη ολόκληρο για μία νέα «τάξη πραγμάτων» στον Λευκό Οίκο.

Παρά το απευθείας… briefing από τον Αμερικανό Πρόεδρο, αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από στενό του φίλο, που τυγχάνει να είναι ανώτατο στέλεχος στον χώρο της ενημέρωσης. Ο λόγος για τον συντηρητικό Christopher Ruddy, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Newmax Media, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή του ABC, και εκμυστηρεύτηκε τον τηλεφωνικό διάλογο που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, μόλις το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον στενό του φίλο, ο Ντόναλτ Τραμπ αναμένεται να προχωρήσει σε μία ή δύο πολύ μεγάλες αλλαγές στη διακυβέρνησή του, πολύ σύντομα.

Ο Ruddy δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει ότι ο Τραμπ βρισκόταν σε αμηχανία λόγω των σχολίων περί χάους στον Λευκό Οίκο, έπειτα και την απομάκρυνση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, στρατηγού H.R. McMaster, και την αιφνίδια αντικατάστασή του από τον Αμερικανό πρώην πρέσβη στα Ηνωμένα Έθνη, John Bolton, γεγονός που συνέβη χρονολογικά μία ημέρα πριν το εν λόγω τηλεφώνημα.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται αποκλειστικά στην είδηση περί των επερχόμενων αλλαγών εντός του… κτιρίου επί της οδού Πενσυλβάνια 1600. Με την (συνηθισμένη πλέον) περιέργεια ήδη να μας κατακλύζει.