Για "σεξουαλική σχέση" με τη θετή εγγονή του κατηγορείται ο Μόργκαν Φρίμαν

Για «ανάρμοστη» σεξουαλική σχέση με την θετή εγγονή του Ι’Ντίνα Χάινς, κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, ο άνδρας που θεωρείται πως είναι ο δολοφόνος της.

Την Παρασκευή στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Λαμάρ Ντέιβενπορτ, Μπεθ Ούνγκερ, ισχυρίστηκε πως η Χάινς είχε εκμυστηρευτεί στον Λαμάς και σε άλλους πως ο «παππούς της είχε μια σεξουαλική σχέση μαζί της» αναφέρουν οι New York Daily News και η New York Post.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως στις 3 Ιουλίου 2015μ περίπου 6 εβδομάδες προτού βρεθεί δολοφονημένη έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, η Χάινς έστειλε μήνυμα στον Ντέιβενπορτ για να του πει ότι είχε προβλήματα με έναν «μεγαλύτερο άνδρα».

«Δεν τον κάλεσα για συμβουλές» έγραψε η Χάινς. «Με κάλεσε αυτός για να με ρωτήσει. Τον έκαν πέρα για μένα και όχι για σένα, γιατί οι άνδρες με συναιοσθήματα ηλικιωμένων ανδρών δεν έχουν θέση στη ζωή μου».

Στο μήνυμά του ο Ντέιβενπορτ έγραψε στην κοπέλα του ότι «όσον αφορά στον παππού σου, θα υπάρχει πάντα μια υποτακτική αγάπη».

Οι Μόργκαν και Χάινς είχαν αρνηθεί επανειλημμένως στο παρελθόν πως μια ρομαντική σχέση είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Φρίμαν έκανε μαι δήλωση στο TMZ το 2012, στην οποία έλεγε: «Τα πρόσφατα δημοσιεύματα για έναν ενδεχόμενο γάμο ή μια ρομαντική σχέση μεταξύ εμού και οποιοδήποτε άλλου είναι δυσφημιστικές κατασκευές από τα ταμπλόιντ που θέλουν να πωλούν περισσότερα φύλλα. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι πως αυτές οι κατασκευές υιοθετούνται και από τον νόμιμο Τύπο».