Τα (ξεχασμένα) γενέθλια της Μελάνια Τραμπ

Η επίσημη επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν στον Λευκό Οίκο μονοπώλησε σε τέτοιο βαθμό τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης ανά τον πλανήτη, που η σημερινή (σημαντικότατη) ημέρα για την Πρώτη Κυρία έμελλε να είναι σαν όλες τις άλλες.

Γεννημένη στις 26 Απριλίου 1970 στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας, η Μελάνια Τραμπ συμπληρώνει σήμερα τα 48 της χρόνια.

Οι φιλοφρονήσεις που έλαβε για τις εντυπωσιακότατες στιλιστικές εμφανίσεις της δίπλα στο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, όπως και το ίδιο το γεγονός της επίσκεψης, φαίνεται να έκλεψαν λίγη, αν όχι αρκετή, αίγλη από τα γενέθλιά της.

Το ίδιο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ ερωτηθείς για το δώρο που πήρε στη σύζυγό του, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους συντελεστές της φιλοκυβερνητικής εκπομπής “Fox & Friends”. Στο άκουσμα της ερώτησης ο Τραμπ απάντησε γελώντας ότι είναι καλύτερο να μην μπει σε τέτοιο κόπο λόγω φόρτου εργασίας, προσθέτοντας ότι της χάρισε μία όμορφη κάρτα και λίγα λουλούδια.

Η αυθόρμητη απάντηση που έρχεται στο μυαλό όλων μας, θα μπορούσε να ήταν “Μην στεναχωριέσαι Μελάνια”, μιας και η γενέθλια ημέρα της όμορφης κυρίας Τραμπ δεν δύναται να ξεχαστεί, κάτι που το αποδεικνύουν οι χρήστες των social media που σπεύδουν να αφήσουν μία διαδικτυακή ευχή στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Εμείς ας θυμηθούμε μερικές από τις ομορφότερες παρουσίες της: