Η Μελάνια Τραμπ κατακτά ακόμη μία διάκριση - Αυτή τη φορά λόγω του ονόματός της

Εκτός από την εξαιρετικά ανερχόμενη δημοφιλία της Μελάνια Τραμπ, όπως προέκυψε και από πολύ πρόσφατη δημοσκόπηση του CNN, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατακτάει ακόμη μία διάκριση. Αυτή τη φορά με… το όνομά της.

Το όνομα Μελάνια αποτελεί ένα από τα ονόματα που είδε τις “μετοχές” του να αυξάνονται ραγδαία μέσα στο 2017.

Η Διοίκηση Κοινωνικής Ασφάλισης των ΗΠΑ το κατατάσσει 5ο στη λίστα που δημοσίευσε με τα γυναικεία ονόματα για τα μωρά, τα οποία σημείωσαν την μεγαλύτερη αύξηση στη ζήτησή τους μεταξύ 2016 και 2017.

Όπως αναγράφεται στη λίστα, το όνομα Μελάνια ανέβηκε κατά 720 θέσεις το 2017. Το 2016 βρισκόταν στη θέση 1650 σκαρφαλώνοντας το 2017 στη θέση 930.

Μπορεί στην πραγματικότητα η θέση στην οποία βρίσκεται να είναι ολίγον απογοητευτική λόγω της πληθώρας των ονομάτων ωστόσο η αύξηση καθόλου αμελητέα δεν είναι. Πρόκειται εξάλλου για ένα όνομα όχι και τόσο συχνό πριν αρχίσουμε να το ακούμε σχεδόν καθημερινά μετά την εγκατάσταση της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ένα όνομα συμπαθέστατο, όπως άλλωστε και η Μελάνια, με τους αναλυτές να μας εξηγούν ότι η υψηλή δημοφιλία της στη δημοσκόπηση του CNN οφείλεται σε εκείνον που έχει στο πλευρό της. Και για να το διευκρινίσουμε, στο ποιον αντέχει και υπομένει να έχει στο πλευρό της.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν και τον λόγο της δημοφιλίας του γλυκύτατου κατά τα άλλα ονόματός της.