Ο Τραμπ μιλά για τη μητέρα του - Το μήνυμά του στις Αμερικανίδες για τη γιορτή της μητέρας 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν γινόταν να μην στείλει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας.

Παρά τον τίτλο του “μισογύνη” που πολλοί του έχουν αποδώσει, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του να εξυμνεί τον ρόλο της μητέρας.

Το σχετικό βίντεο διάρκειας κάτι παραπάνω του ενός λεπτού αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο twitter και συνοδεύτηκε από τη λεζάντα “Happy Mother’s Day!!!”

Τα λόγια του Τραμπ ξεκινούσαν ως εξής: “Αυτή η Κυριακή είναι μία από τις πιο σημαντικές Κυριακές του έτους” εξηγώντας στη συνέχεια το σκεπτικό του.

Το μήνυμά του ήταν ξεχωριστό καθώς απέτησε διαδικτυακό φόρο τιμής στις Αμερικανίδες μητέρες ως στυλοβάτες του έθνους.

“Η δύναμη της Αμερικής έχει προέλθει από την αγάπη, το κουράγιο και την αφοσίωση των μητέρων μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τραμπ, προσθέτοντας ότι ήταν εκείνες που βοήθησαν την Αμερική να αποκτήσει την ανεξαρτησία της.

Τέλος μπορεί να μην απέστειλε τις διαδικτυακές του ευχές στην Πρώτη Κυρία, Μελάνια, ευχαριστώντας την για τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί στην μητέρα του Μέρι Αν ΜακΛέοντ Τραμπ, ευχαριστώντας της για όλα όσα του έχει προσφέρει και για ό,τι έχει καταφέρει να γίνει ο ίδιος σήμερα.

Η Μέρι Αν ΜακΛέοντ Τραμπ γεννήθηκε στη Σκωτία, κάτι που ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος στο βίντεό του, και μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη το 1930 όπου και γνώρισε τον επιχειρηματία Φρεντ Τραμπ, αποκτώντας μαζί του πέντε παιδιά. Πριν το γάμο της εργάστηκε ως ως οικιακή βοηθός και έπειτα δραστηριοποιήθηκε στην τοπική κοινωνία του Κουίνς, ενώ επίσης ήταν εθελόντρια σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και βοηθούσε τον σύζυγό της με τη μεσιτική επιχείρηση που διατηρούσε. Απεβίωσε το 2000.

Όπως έχει γίνει γνωστό από το Vanity Fair, η Μέρι Αν ΜακΛέοντ Τραμπ είχε εκφράσει τη ντροπή της για τα κατορθώματα του γιου της τη δεκαετία του ’90, αναρωτιόμενη «Τί γιο μεγάλωσα;».