Το πρώτο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ μετά την επέμβαση στο νεφρό

Το μήνυμα που όλοι περίμεναν από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο νεφρό εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες νωρίτερα.

Η Μελάνια Τραμπ χρησιμοποίησε τον λογαριασμό της στο twitter για να ενημερώσει τους Αμερικανούς ότι χαίρει άκρας υγείας και ότι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέφει στον Λευκό Οίκο.

Η Πρώτη Κυρία εισήχθη τo πρωί της Δευτέρας στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Ουόλτερ Ριντ κοντά στην Ουάσινγκτον για επέμβαση εμβολισμού προς αντιμετώπιση μιας μικρής πάθησης στο νεφρό.

Την ίδια ημέρα η υπεύθυνη επικοινωνίας της, Στέφανι Γκρίσαμ, καθησύχασε για την επιτυχία της επέμβασης και για την απουσία επιπλοκών.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος Τραμπ δήλωσε την Τρίτη μέσω twitter πως η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία της και ότι θα έπαιρνε εξιτήριο μέσα στις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες, ευχαριστώντας παράλληλα όλους για την αγάπη και την υποστήριξη, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο.

“Ένα ειλικρινές ευχαριστώ στην ιατρική μονάδα του Oυόλτερ Ριντ και σε όλους όσους έστειλαν καλές ευχές και προσευχές! Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι (στον Λευκό Οίκο) σύντομα” έγραφε το μήνυμα της Μελάνια.