H Κιμ Καρντάσιαν μεταβαίνει στον Λευκό Οίκο για καλό σκοπό

Το όνομα “Κιμ” έχει όπως φαίνεται την… τιμητική του τις τελευταίες ημέρες.

Η συνάντηση του Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται στα σκαριά, ο απεσταλμένος του Βορειοκορεάτη ηγέτη κατέφθασε στην Ουάσινγκτον για να πραγματοποιήσει συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους για την επίσπευση της συνόδου της Σιγκαπούρης, και τώρα το όνομα “Κιμ” φιγουράρει και πάλι στην ατζέντα του Λευκού Οίκου.

Αυτή τη φορά όμως ενέχει και μία έκπληξη καθώς φιλοξενούμενη του Τραμπ θα είναι η Κιμ Καρντάσιαν. Ναι σωστά, η διάσημη τηλεπερσόνα μεταβαίνει σήμερα στον Λευκό Οίκο, όπως έχει γνωστοποιηθεί, για να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο και τον γαμπρό και σύμβουλό του, Τζάρεντ Κούσνερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την Καρντάσιαν θα συνοδεύει ο δικηγόρος της, Σον Χόλεϊ, καθώς αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το αίτημα από πλευράς της Κιμ να αποφυλακιστεί η Άλις Μαρί Τζόνσον, μία 62χρονη που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην φυλακή Aliceville της Αλαμπάμα.

 

Καρντάσιαν και Χόλεϊ προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να πετύχουν την απόδοση χάρης στην Τζόνσον προσεγγίζοντας το ζεύγος Ιβάνκα Τραμπ και Τζάρεντ Κούσνερ, αλλά φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να εμπλακεί στην υπόθεση και ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει προχωρήσει σε πράξεις αντίστοιχου χαρακτήρα.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, παρά το γεγονός ότι γνωστοποίησαν την είδηση, κρατούν μία επιφύλαξη ως προς το εάν η Κιμ Καρντάσιαν θα συναντηθεί τελικά και με τον Ντόναλντ Τραμπ, εκτός του Κούσνερ.

Τον περασμένο μήνα ο σύζυγος την Κιμ, Kayne West, βρέθηκε στο στόχαστρο της αμερικανικής κοινής γνώμης για την υποστήριξη που έδειξε στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, με την οργή να μετατοπίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου σημειώθηκε μαζική κατακραυγή κατά του West.

Τώρα η Κιμ φαίνεται πως εισέρχεται στα “λημέρια” του συζύγου της, αν και η ίδια είχε δηλώσει τη στήριξή της προς την Χίλαρι Κλίντον κατά τις προεδρικές εκλογές.

Τα media ωστόσο είναι προκατειλημμένα και χαρακτηρίζουν την πράξη της ως μία προσπάθεια εντυπωσιασμού αλλά και κατευνασμού της οργής που δημιουργήθηκε προς τον σύζυγός της.

Άλλωστε, σύμφωνα και με το ρητό, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.