Κιμ Καρντάσιαν και Ντόναλντ Τραμπ ποζάρουν για μία (συλλεκτική) φωτογραφία από το Οβάλ Γραφείο

Το ποιος ζηλεύει ποιον δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο όσο θα νομίζαμε στην προκειμένη περίπτωση.

Η φωτογραφική απόδειξη της συνάντησης της Κιμ Καρντάσιαν με τον Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί περισσότερο αμηχανία παρά ενθουσιασμό στους αποδέκτες του μηνύματος, που μάλλον θα περίμεναν μία πιο αυθόρμητη σκηνική παρουσία από το στημένο καρέ στο Οβάλ Γραφείο, με μία παγωμένη φιλοξενούμενη και ένα πλατύ έως ειρωνικό χαμόγελο από πλευράς οικοδεσπότη.

Γίνεται λόγος για απόδειξη καθότι πριν τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας δεν ήταν βέβαιο ότι η διάσημη τηλεπερσόνα θα συναντιόταν με τον ίδιο τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Για όσους αναρωτιούνται, η επίσκεψη της Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο είχε στόχευση την πειθώ του Αμερικανού Προέδρου για την αποφυλάκιση μιας 62χρονης γυναίκας, της Άλις Μαρί Τζόνσον, η οποία εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης στην φυλακή Aliceville της Αλαμπάμα από την καταδίκη της το 1997 για εμπόριο κοκαΐνης. Η ακτιβίστρια Κιμ έχει βάλει τα δυνατά της με τον δικηγόρο της για να καταφέρει την αποφυλάκιση της Τζόνσον, καθώς πιστεύει πως της αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία δεδομένων των συνθηκών που προηγήθηκαν στη ζωή της: ανεργία, θάνατος του γιου της, διαζύγιο και πλειστηριασμός του σπιτιού της.

Μάλιστα η Κιμ έστειλε το δικό της μήνυμα στην Τζόνσον μέσω twitter λίγες ώρες πριν μεταβεί στον Λευκό Οίκο, ημέρα των γενεθλίων της ισοβίτισσας, ευχόμενη χαρούμενα γενέθλια και τονίζοντας ότι η ημέρα είναι δικής της.

Παρά ταύτα, το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών δεν γνωστοποιήθηκε καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αρκέστηκε να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία συνοδεύοντας τη μόνο από τη φράση ότι οι δυο τους μίλησαν για τις μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τη φυλάκιση και τις καταδίκες.

Οσονούπω θα μάθουμε εάν επρόκειτο όντως για μία εποικοδομητική συνάντηση για το μέλλον της κρατούμενης ή απλά για το θεαθήναι.