Το γαμήλιο δώρο που φέρνει το πριγκιπικό ζεύγος για διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο προορισμός του νεόνυμφου πριγκιπικού ζεύγους για το ταξίδι του μέλιτος, απασχολεί τα διεθνή media, αν όχι στο βαθμό που απασχόλησε ο γάμος τους, αλλά σε σημείο που τα δημοσιεύματα να προβάλλουν συνεχώς και από ένα ξεχωριστό μέρος.

Αρχικά τα δημοσιεύματα πόνταραν στην Αφρική, λόγω του συναισθηματικού δεσίματος που έχει το ζευγάρι με την Μποτσουάνα (να θυμίσουμε ότι εκεί είχαν πραγματοποιήσει το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι καθώς και το ότι η προέλευση του κεντρικού διαμαντιού στο μονόπετρο της Μέγκαν είναι από την εν λόγω χώρα).

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στον Καναδά, εκεί όπου η Μέγκαν διέμενε για τις ανάγκες τις σειράς “Suits” όπου πρωταγωνιστούσε.

Πλέον ο διεθνής Τύπος έχει πάρει φωτιά και συμπεριλαμβάνει και τη χώρα μας.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ προετοιμάζουν κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά, η οποία αποτελεί το γαμήλιο δώρο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της χώρας μας προς το πριγκιπικό ζεύγος

Μαζί τους θα βρίσκεται ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι, αλλά και 30 με 40 άνδρες της προσωπικής τους ασφάλειας, όπως αναφέρει το περιοδικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της χώρας μας διατηρεί σχέσεις τόσο με το Παλάτι του Κένσιγκτον όσο και με την οικογένεια του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου.

Να σημειωθεί ότι, πριν τον βασιλικό γάμο, η Daily Mail ανέφερε ότι το ζευγάρι θα βρισκόταν για λίγο και στην Κέρκυρα, χώρο γέννησης του παππού του Χάρι και δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φιλίππου.