Αυτοκτονία Άντονι Μπουρντέν: Με τη ζώνη του μπουρνουζιού κρεμάστηκε ο διάσημος σεφ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες σχετικά με την αυτοκτονία του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν.
Ο 61χρονος ροκ σταρ της γαστρονομίας αυτοκτόνησε χθες στο Παρίσι, όπου βρισκόταν για γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής γαστρονομίας για το CNN.
Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο σήμερα, ο Νεοϋορκέζος που έφερε την επανάσταση στην κουζίνα με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο, έβαλε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη του μπουρνουζιού του. Αυτό ανακοίνωσε ο αρμόδιος Γάλλος εισαγγελέας σημειώνοντας ότι: “Από την εξέταση στη σορό του Μπουρντέν δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να μας κάνει να υποπτευθούμε ότι κάποιος μπήκε στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή.”

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν τις σχετικές απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ο Άντονι Μπορντέν είχε κάνει χρήση ουσιών.
Ο Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε χθες μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Γαλλία, λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 62 του χρόνια.

Ο Αντονι Μπουρντέν

«Ήταν ένας δάσκαλος κι όχι άβαταρ», σημείωσε το αμερικανικό δίκτυο CNN που τον αποχαιρετά μ΄ ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στον διάσημο σεφ και παρουσιαστή της γνωστής εκπομπής του CNN «Parts Unknown»».
Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και το 2010, ο Μπουρντέν απέσπασε πολλά βραβεία και διακρίσεις για την δουλειά του, την ίδια ώρα όμως πάλευε να δαμάσει την εξάρτησή του από τις ναρκωτικές ουσίες.

Μιλώντας παλαιότερα για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το ιστορικό χρήσης ηρωίνης είχε πει: «Ήμουν μια δυστυχισμένη ψυχή, με ένα τεράστιο πρόβλημα με ηρωίνη και κρακ. Πλήγωσαμ απογοήτευσα και προσέβαλα πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους και μετανιώνω γι’ αυτό. Είναι μια ντροπή με την οποία θα πρέπει να συνεχίσω να ζω».

Hταν ένας άνθρωπος που έλεγε «ναι» σε όλα.Ήταν το «κακό παιδί» της μαγειρικής.

Ο Μπουρντέν είχε παντρευτεί δύο φορές. πρώτος γάμος του ήταν με την Νάνσι Πουτκόσκι, το 1985 με την οποία χώρισε το 2005. Το 2007 παντρεύτηκε την Οτάβια Μπούσια με την οποία χώρισαν το 2016.

Με την Οτάβια Μπούσια

Τελευταία σύντροφός του ήταν η ηθοποιός Αζια Αρτζέντο:

Αποτέλεσμα εικόνας για Αζια Αρτζέντο