Η δούκισσα Μέγκαν Μαρκλ για πρώτη φορά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ!

Πολλά χρόνια πριν, η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφιζόταν ως τουρίστρια μπροστά από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, γεμάτη ενθουσιασμό και αθωότητα.

Η φωτογραφία χρονολογείται πίσω στο 1996, όταν η ίδια βρισκόταν στην τρυφερή ηλικία των 15 χρονών.

Δύο δεκαετίες μετά, η 36χρονη πλέον Μέγκαν, βρίσκεται εντός των τειχών του Παλατιού, ως σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και δούκισσα του Σάσεξ.

Το νεόνυμφο ζευγάρι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του μετά το γάμο του από τα μπαλκόνι του ανακτόρου. Πρόκειται δε, για την επίσημη πρώτη της Μέγκαν Μαρκλ στον διάσημο εξώστη, ο οποίος αποτελεί το φόντο αναμνηστικών φωτογραφιών-κειμηλίων της βασιλικής οικογένειας.

Η βασιλική οικογένεια βρέθηκε σήμερα εκεί για τους εορτασμούς των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, που συμπλήρωσε τα 92 της χρόνια στις 21 Απριλίου.

Όπως είναι γνωστό, εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλιά της πραγματοποιούνται δύο φορές, μια στην ημερομηνία γέννησής της και μια μέσα στο Ιούνιο, που θεωρείται και η επίσημη με χιλιάδες κόσμου να παρευρίσκεται στην γιορτή.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το «Trooping The Colour», με την όμορφη δούκισσα να πρωταγωνιστεί.

 

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, μαζί με την δούκισα της Κορνουάλης, Καμίλα, και όχι με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος στελεχώνει έφιππος την φρουρά, όπως αποδεικνύει και η φωτογραφία πιο κάτω.