Ο "νόθος γιος" του Μπιλ Κλίντον καταγγέλλει τον "πατέρα" του ότι τον θυσίασε ως πολιτικό πιόνι

«Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπάθεια για τα παιδιά των μεταναστών που χρησιμοποιούνται όπως ανέφερε ως διαπραγματευτικό μέσο, είναι αυτός που θυσίασε εμένα, τον ίδιο του το γιο, ως πολιτικό πιόνι και “πρόθυμα” διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα, όταν έγινε πρόεδρος #BillClintonSon» έγραψε ο κατά τα λεγόμενά του “νόθος γιος” του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, Ντάνι Γουίλιαμς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 32χρονος Ντάνι Γουίλιαμς είναι πατέρας πέντε παιδιών και εδώ και δύο χρόνια υποστηρίζει ότι είναι ο καρπός της παράνομης σχέσης του Μπιλ Κλίντον με την πρώην ιερόδουλη Μπόμπι Αν.

Η σχέση αυτή σύμφωνα με τoν Γουίλιαμς έγινε ενώ ο Κλίντον ήταν κυβερνήτης του Άρκανσο στο Λιτλ Ροκ, οπότε και η μητέρα του έμεινε έγκυος σε μία από τις 13 συνευρέσεις που είχε με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ

Την Τρίτη ο Γουίλιαμς ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και τη δήλωσή του για την προσφυγική κρίση: «Ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να είναι διαπραγματευτικό μέσο. Κι η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη και τη στήριξη της Αμερικής προς όλους τους γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους».

Η εν λόγω δήλωση του Κλίντον πυροδότησε την οργή του Γουίλιαμς, ο οποίος κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για υποκρισία: «Πώς μπορεί ο Μπιλ Κλίντον να έχει τη συμπόνια να νοιάζεται τόσο πολύ για τα παιδιά των μεταναστών που χωρίζονται από τις οικογένειές τους, αλλά να μη διαθέτει συμπόνια για να νοιαστεί για το γιο του που εγκατέλειψε. #BillClintonSon.’»

Ο Γουίλιαμς κατηγόρησε και τη Χίλαρι Κλίντον ότι έβαλε το χεράκι της για να τον χωρίσει από τον «πατέρα» του, ενώ σε ένα άλλο tweet του υποστήριξε ότι και η Τσέλσι είναι νόθο παιδί, καρπός της υποτιθέμενης σχέσης της πρώην πρώτης κυρίας με τον πρώην βοηθό Γενικού Εισαγγελέα του Άρκανσο, Γουέμπστερ Χάμπελ, δικηγόρο με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο δικηγορικό γραφείο Rose Law Firm.

Ο 32χρονος έχει υποστηρίξει στο παρελθόν ότι ο Κλίντον έβαζε ένα μέλος της εθνοφρουράς του Άρκανσο να μεταφέρει κάθε μήνα 700 δολάρια στη μητέρα του μέχρι τη μέρα που έγινε πρόεδρος – ισχυρισμό που απέρριψαν οι Κλίντον.

Σημειωτέον ότι ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ο Κλίντον δεν ήταν ο πατέρας του Γουίλιαμς, αλλά ο τελευταίος επιμένει ότι υπήρξε παραποίηση.

Τα σχετικά tweet, τα οποία περιέχουν και… φωτογραφίες “ομοιότητάς τους” ακολουθούν: