Οι απανωτές γκάφες έβαλαν τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ στη μαύρη λίστα!

Ο Τόμας Μάρκλ, ο πατέρας της Μέγκαν, δεν είναι και από τους αγαπημένους του παλατιού. Η μία γκάφα μετά την άλλη τον έχει βάλει στη μαύρη λίστα, και ίσως όχι άδικα.

Ο Τόμας Μαρκλ σε συνέντευξη που έδωσε προκειμένου να εξομαλύνει τα πράματα κατάφερε εν τέλει να τα κάνει… χειρότερα ειδικά όταν αποκάλυψε τις πολιτικές πεποιθήσεις του πρίγκιπα Χάρι.

Ο 73χρονος είπε επίσης ότι στεναχωρήθηκε που η κόρη του Μέγκαν δεν του έστειλε κάρτα για την Ημέρα του Πατέρα. «Δεν υπήρξε τίποτα από το παλάτι. Ελπίζει απλά ότι η συνέντευξη δεν επηρέασε τα πράγματα» τόνισε πηγή.

«Ήθελε να συζητήσει για το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή να τον επισκεφθούν η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι. Δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα και είναι κάτι που θέλει πολύ».

Στη συνέντευξη που έκανε ακόμα χειρότερη τη θέση του αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκλαψε όταν της είπε ότι δεν θα πάει τελικά στον γάμο τους. Και πως ο ίδιος έκλαιγε βλέποντας τον γάμο της κόρης του από την τηλεόραση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στην Καλιφόρνια.

Αποκάλυψε μια σειρά ιδιωτικών συνομιλιών του με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι. Τα πιο αμφιλεγόμενα σχόλια ήταν αυτά που έκανε για τις πολιτικές πεποιθήσεις του γαμπρού του. Ανέφερε πως ο πρίγκιπας Χάρι του είπε ότι είναι ανοιχτός στο Brexit και πως πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Είχε μιλήσει για την απελπισμένη επιθυμία της κόρης του να αποκτήσει παιδιά. Εκτίμησε μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα αποκτήσουν τους δικούς τους απογόνους. Δεν έχει βέβαια ακόμα συναντήσει το νιόπαντρο ζευγάρι. Αποκάλυψε μάλιστα και τι είχε πει στον πρίγκιπα Χάρι όταν του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ. «Είσαι κύριος, υποσχέσου μόνο ότι δεν θα σηκώσεις ποτέ το χέρι σου στην κόρη μου και φυσικά θα σου δώσω την άδειά μου».