Στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούι

Έπειτα από την τέλεση της βάπτισης του βασιλικού μωρού της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ήρθε και η σειρά των επίσημων φωτογραφιών του μυστηρίου.

Το Παλάτι του Κένσιγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες από τα βαφτίσια του πέμπτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπα Λούι, που πραγματοποιήθηκαν στις 9 Ιουλίου στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Παλάτι του St. James στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο γεννημένος στις 23 Απριλίου πρίγκιπας Λούι “μαγνήτισε” τα βλέμματα με την αγγελική μορφή του την ημέρα της βάπτισής του, καθώς οι φωτογράφοι τον απαθανάτισαν να κοιμάται γαλήνια στην αγκαλιά της μητέρας του.

Σε μία από τις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκε στους κήπους του Clarence House στο Λονδίνο, επίσημη κατοικία του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, ο νεοφώτιστος πρίγκιπας εμφανίζεται να μην κοιμάται αυτή τη φορά, αλλά να παραμένει το ίδιο ήρεμος στην αγκαλιά της Κέιτ.

Η αδερφούλα του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, που σαγηνεύει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της τους παρευρισκόμενους και τους απανταχού λάτρεις της βασιλικής οικογένειας, εμφανίζεται με το ίδιο νάζι στις επίσημες φωτογραφίες του Παλατιού.

Περισσότερο ντροπαλός, ως συνήθως, ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας και τρίτος στη σειρά διαδοχής, πρίγκιπας Γεώργιος.

Οι φωτογραφίες είναι του Μatt Holyoak, όλες τραβηγμένες στο Clarence House, με μεγάλους απόντες ωστόσο από το φωτογραφικό κειμήλιο την βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, η απουσία των οποίων δεν οφειλόταν σε λόγους υγείας, όπως είχε γνωστοποιηθεί από το Παλάτι.